• banner2
  • banner1
  • banner3
  • alamat

    alamat

    Jiashan Ouyuan Micromotor Co., Ltd. diadegkeun dina 2000. Locted di No. 17 Kasuksesan Jalan, Huimin Parabot Pamekaran Ékonomi, Jiashan County, Jiaxing Kota, Propinsi Zhejiang.
  •  throughput

    throughput

    Ouyuan Micromotor, specializing dina produksi DC produk motor, kapasitas produksina motor taunan 3 juta unit.
  • Quality alus

    Quality alus

    Ayeuna a tim téknis kualitas luhur geus kabentuk. Usaha geus kaliwat ISO9001 System Quality sertifikasi

Lima sistem layanan

Profésional DC motor tinggi-tungtung kustomisasi
  • salah dina salah sahiji layanan komunikasi

    salah dina salah sahiji layanan komunikasi

  • jasa sampel mayar

    jasa sampel mayar

  • jasa ngembangkeun ngaropéa

    jasa ngembangkeun ngaropéa

  • on waktos jasa pangiriman urutan bulk

    on waktos jasa pangiriman urutan bulk

  • jasa saatos-jualan unggulan

    jasa saatos-jualan unggulan

  • _U3A6540
  • _U3A6512

ngeunaan Us

Jiashan Ouyuan Micromotor Co., Ltd.

    Jiashan Ouyuan Micromotor Co., Ltd. diadegkeun dina 2000.Locted di No. 17 Kasuksesan Jalan, Huimin Parabot Pamekaran Ékonomi, Jiashan County, Jiaxing Kota, Propinsi Zhejiang. Kalawan jualan 80 juta yuan dina 2018 sarta 180 pagawé, éta mangrupakeun perusahaan well-dipikawanoh specializing dina ngahasilkeun DC motor mikro-husus di Cina. Ouyuan mikro-motor geus salawasna geus dipandu ku elmu canggih tur teknologi, nyanghareupan pasar, aktip panalungtikan sarta ngamekarkeun DC produk runtuyan motor jeung téhnologi canggih, kualitas alus teuing jeung kinerja dipercaya papanggih paménta pasar.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.