• banner2
  • banner1
  • banner3
  • Address

    Address

    Jiashan Ouyuan Micromotor Co., Ltd. didegaké ing taun 2000. Locted ing No. 17 Sukses Road, Huimin Zone Pembangunan, Jiashan County, Jiaxing City, Provinsi Zhejiang.
  •  kabeh

    kabeh

    Ouyuan Micromotor, wasis ing produksi DC produk motor, kapasitas produksi motor taunan saka 3 yuta unit.
  • Quality Good

    Quality Good

    Saiki tim technical kualitas wis kawangun. Enterprises wis liwati ISO9001 System Quality Certification

Five sistem layanan

Professional DC motor dhuwur-mburi pangaturan
  • siji siji layanan komunikasi

    siji siji layanan komunikasi

  • layanan sampel mbayar

    layanan sampel mbayar

  • layanan pembangunan Selaras

    layanan pembangunan Selaras

  • ing wektu layanan layang supaya akeh

    ing wektu layanan layang supaya akeh

  • layanan sawise-sales banget

    layanan sawise-sales banget

  • _U3A6540
  • _U3A6512

About Us

Jiashan Ouyuan Micromotor Co., Ltd.

    Jiashan Ouyuan Micromotor Co., Ltd. didegaké ing 2000.Locted ing No. 17 Sukses Road, Huimin Zone Pembangunan, Jiashan County, Jiaxing City, Provinsi Zhejiang. Karo dodolan 80 yuta Yuan ing 2018 lan 180 karyawan, iku perusahaan kondhang spesialisasine ing prodhuksi DC Motors mikro-khusus ing China. Ouyuan mikro-motor wis mesthi wis dipandu dening ilmu majeng lan teknologi, madhep pasar, aktif riset lan berkembang DC produk seri motor nganggo pilihan teknologi, banget kualitas lan kinerja dipercaya kanggo nyanggupi pasar.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.